Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

Zwemkleding voor de hele dag

september 3, 2017 by admin
No Comments

De schitterende badmode die je op deze site vindt, valt onder de noemer zwemkleding, maar kan prima de hele dag door worden gedragen. Je kunt het broekje, het badpak of de bikini top bijvoorbeeld combineren met een shirt of een bijpassende broek. Op deze manier heb je maar weinig kledingstukken nodig en toch kun je allerlei verschillende outfits creëren.

Praktisch en mooi

Het is ideaal als je je op het strand niet meer hoeft te verkleden. De zwemkleding trek je gewoon thuis al aan en hier overheen draag je een luchtig jurkje, een shirt of een heerlijke strandbroek. Op die manier wandel je heerlijk naar de ijscoman op het strand of naar een van de gezellige winkelstraatjes. Ben je op het strand aangekomen, dan hoef je alleen nog maar een laagje uit te trekken en je bent klaar. Gewoon alleen in de bikini over straat is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Lekker zomers

Met een paar leuke slippers en cover-ups maak je je zomerse look helemaal af. Een zwemrokje doet het ook prima als gewoon kort rokje. Een boardshort is geschikt om te zwemmen, maar waarom zou je hem niet gebruiken als gewone korte broek? Mooi meegenomen is dat deze kleding je ook nog eens extra goed beschermt tegen de zon.

Het blijft leuk

Het bij elkaar zoeken van allerlei combinaties en zoeken naar de best passende slippers of de perfecte zonnebril werkt echt verslavend. De mix & match trend is bijzonder makkelijk, omdat je losse bikinislips en bikinitops hebt die je heerlijk onderling kunt combineren. Ook een shirt en een strandbroek kun je hierbij goed gebruiken.

Alles lekker bij elkaar

Zie je het al helemaal voor je, hoe je van de zomer langs het strand flaneert? We hebben je echter nog maar een klein gedeelte van alle mogelijkheden laten zien, dus kijk snel verder op de site voor nog veel meer zwemkleding. Ga op zoek naar je favoriete tankini, bikini of badpak en kies bijpassende accessoires en zonnebrand. Laat de zomer maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *