Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

Welke badmode is hip op Ibiza

juli 10, 2017 by admin
No Comments

Damesmode

Ook dit jaar weer zijn de bikini’s en badpakken met exotische kleuren in op Ibiza. Hoe meer prints of hoe meer kleur u hebt op uw zwempak naar keus, hoe beter u in de stijl van Ibiza past. Zo zijn dit jaar weer de dierenmotieven maar ook de opvallende texturen terug in. Maar bij badmode hoort strandkleding automatisch ook, hierbij is het de bedoeling dat deze net minder gekleurd zijn om zo de onderliggende outfit meer op te laten vallen, zo is zwart onder andere een must have.

Het zijn niet alleen bikini’s die in zijn, ook badpakken zijn terug volop in de mode, vooral met cut-outs omdat deze maar selecte delen van het lichaam laten zien, dit geeft u meer de kans op subtiel op te vallen. Verder zijn de meeste badpakken ook versierd met sieraden om het geheel er mooier uit te laten zien.

Boho bikini’s zijn zeker ook iets om aan de lijst toe te voegen, vaak ziet u meisjes op sociale media hiermee rondlopen omdat ze staan voor genieten. Zeker op Ibiza is dit de indruk die u wil geven met uw badmode. Verder zijn bikini’s met vele bandjes en riempjes ook terug aan het komen om zo uw vormen meer te accentueren.
Bij deze bikini’s en badpakken horen uiteraard ook de gepaste sieraden.

Herenmode

Bij de herenmode kan u niets misdoen met een neutraal gekleurde zwemshort, deze zijn tijdloos en passen bij iedereen. Het is hierbij niet perse nodig om een opvallende kleur te dragen, zelfs een marineblauwe kleur kan al genoeg doen. Natuurlijk zijn de Europese zwembroeken nog altijd erg in trek bij de mannen, hiermee ziet u er ontspannen uit om bijvoorbeeld op het strand te liggen.

De zwemshorts kan u echter wel combineren met een T-shirt om zo door de straten te lopen indien u ergens naartoe gaat. Zo ziet u dit jaar ook bijvoorbeeld het kleur roze vaak bij de mannenmode, misschien is dit een gewaagde keuze voor sommigen maar het maakt zeker en vast een statement, voeg daar een witte polo aan toe en u ziet er fenomenaal uit in Ibiza.
Prints zijn natuurlijk ook nog niet verdwenen, vaak ziet u de blauwe zwemshort met een wit patroon wel eens passeren, dit is een klassieker maar zeker in Ibiza is dit geen slechte keuze. Er zijn wel nog andere prints en kleuren om uit te kiezen, maar let hierbij op om niet te opvallend te gaan, het mag er niet overdreven uitzien.

Algemene mode

Op het strand in Ibiza kan u verschillende dingen opmerken maar vooral bij de vrouwen dat het er juist kleurrijker uit moet zien en bij mannen iets meer sober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *