Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

Wat zegt jouw zwemkleding over jou?

augustus 2, 2017 by admin
No Comments

Rare vraag? Helemaal niet! Jouw zwemoutfit onthult een deel van jouw persoonlijkheid! Een aantal karaktereigenschappen zijn af te lezen aan hetgeen jij in de kast hebt hangen. En natuurlijk lees jij voortaan simpel de karaktereigenschappen van een ander. Hoe handig is dat? En hoe zit dat dan in elkaar? We leggen het je uit.

De dames

Wat we regelmatig terug zien is de basic badkleding. Zwart, wit of een effen kleur staat voor efficiency. Simpel maar goed. Geen onnodige polonaise maar “gewoon” wat goed genoeg is. Deze items kunnen elke jaar gedragen worden omdat ze simpelweg niet uit de mode gaan. Lekker handig als je je outfit slechts een aantal maal per jaar aandoet. Zo doe je er jaren van! Het tegenovergestelde hiervan is de badkleding met “toeters en bellen”. Je eigen smaak speelt een erg grote rol, echte levensgenieters dragen dit met veel plezier. Dragen wat je zelf mooi vindt staat voorop. Tot slot hebben we nog de dames die zich nog een beetje “meisje” voelen. Pastelkleuren, bloemetjes en ruches… in dit geval hebben we met een lieve dame te maken die veel van vrouwelijke zaken in het leven houdt. Of het nu een bikini of een badpak is, de kleuren en printjes zeggen erg veel over de draagster ervan. Feit is wel dat een bikini vaker door iemand gedragen zal worden die terug te vinden is in de categorie “zelfverzekerd”.

De heren

Erg belangrijk is het model dat de heer in kwestie draagt. Draagt hij bijvoorbeeld de lange zwemshort oftewel de broek met de wijde pijpen? Dan heb je waarschijnlijk iemand voor je die niet graag risico’s neemt. Dit model staat de meeste mannen namelijk goed. Wellicht heeft de drager een jonge en sportieve geest, exact wat deze broek uitstraalt. Een zwembroek zonder pijpjes is ook een bekend model. Deze zwembroek is strak en verbergt weinig! Het zelfverzekerde type zal deze daarom graag dragen. Je hebt met iemand te maken die trots is op zichzelf. Wist je trouwens dat sommige landen deze modellen verplichten in bepaalde zwembaden? Dit heeft, net als het dragen van een badmuts, met hygiëne te maken. Ook al voelt de man zich niet super trots, hij zal dit model in sommige gevallen wel moeten dragen als hij wil zwemmen in een bad waar deze regel geldt. Als je in een zwembad zwemt waar men zich aan deze regel dient te houden dan valt het plan “karakterlezen” helaas in duigen. Tenslotte bestaat er nog een broek met strakke pijpjes oftewel de gulden middenweg. Dat symboliseert de dragen van dit model dan ook. Stoer maar niet extreem.

Met dit in je achterhoofd weet jij straks een beetje wat voor soort mensen er naast je zwemmen in het zwembad of rond paraderen op het strand. Handig toch! Uiteraard bepaal je de keuze van je badkleding zelf. Voel jij je super zelfverzekerd maar draagt je toch graag dat simpele zwarte badpak? Lekker doen! Dragen wat je prettig vindt is het allerbelangrijkste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *