Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

Tips voor een mooi bikini figuur

augustus 10, 2017 by admin
No Comments

Wanneer de zomer er weer aan begint te komen schiet bij veel vrouwen de stress erin. Zomer betekent namelijk niet alleen lekker terrasjes pakken maar ook zwemmen. Iets wat voor sommige vrouwen best confronterend kan zijn aangezien zij nog niet het bikinifiguur hebben wat zij eigenlijk zouden willen. Geldt dit toevallig ook voor jou? Lees dan in dit artikel hoe je (snel) toch nog vol trots in je bikini kunt flaneren:

Sporten!

Bij een bikinifiguur denken mensen vaak aan een mooi, strak lichaam. Dit is te bereiken door veel te sporten (cardio) en buikspieroefeningen te doen om een platte buik te krijgen. Als je nog een paar maanden te gaan hebt tot de zomer is het slim om een abonnement op de sportschool te nemen als je die nog niet had. Zorg dan dat je een of twee tijden per week kiest waarop je jezelf verplicht om naar de sportschool te gaan. Zo is de kans het grootst dat je echt gaat en niet smoesjes voor jezelf gaat verzinnen waarom je ook deze keer weer niet kan.
Mocht je geen tijd, zin of geld hebben om naar de sportschool te gaan dan kan je ook thuis of in het dagelijks leven heel makkelijk sporten. Je kunt bijvoorbeeld thuis buikspieroefeningen doen. Er zijn veel ‘trainingschema’s’ op internet te vinden zoals de ‘one month sit-up challenge’. Je begint zo met een klein aantal sit-ups per dag en dit bouw je uiteindelijk op.

Cardio door de dag heen

Veel vrouwen willen wel sporten, maar vinden gewoon geen tijd, zin of hebben het gewoonweg te druk. Maar het is heel makkelijk om wat meer te bewegen door de dag heen. Neem bijvoorbeeld niet meer de lift, maar spreek met jezelf af dat je de trap neemt. Ook kan je een halte eerder uit de bus stappen om nog een stukje te lopen. Verder kan je ook je hond verwennen door een middag met hem naar het bos te gaan! Doordat je zo bewegen als het ware door je dagelijks leven heen weeft krijg je er ten eerste niet zo’n afkeer van en heb je ten tweede vaak niet eens door dat je best wel intensief en lang bewogen hebt.

Eet gezond!

Nu je hard aan het sporten bent voor dat strakke, platte buikje is het belangrijk dat je ook een gezond eetpatroon aanhoudt. Anders is al dat sporten immers voor niets. Je hoeft niet als een fitness goeroe te leven, probeer minstens de echt slechte dingen te vervangen. Drink geen frisdrank, maar maak een frisse zomerdrank met limoen, munt en wat zomerfruit. Chips en andere snacks kan je vervangen door een schaaltje yoghurt, wat snackgroentes of iets anders dat jij lekker vindt.

Naast dat gezond eten ervoor zorgt dat je niet dik wordt, is het ook gewoonweg heel goed voor je lichaam. Je huid zal bijvoorbeeld meer gaan stralen en je zult je lekkerder in je vel voelen. Zo kom je goed in de buurt van een mooi bikinifiguur. Want uiteindelijk gaat het er niet alleen om dat je er goed uitziet, maar ook dat je schoonheid uitstraalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *