Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

Streepjes zijn helemaal hip deze zomer

augustus 22, 2017 by admin
No Comments

Een streepje meer

Naar links of naar rechts, naar boven of naar beneden, het maakt allemaal niet uit! Streepjes zijn momenteel helemaal “in”. Ze zijn eigenlijk nooit “uit” geweest. Alle kleuren van de regenboog zijn welkom. Een streepje meer of minder maakt niet uit! Moet jij nog over de streep getrokken worden? Lees dan snel even verder en straal als nooit te voren met jouw streepjesoutfit en zwemkleding!

Coco Chanel

Wie kent deze naam niet? Coco Chanel maakte de zogenoemde marine look hip. Een witte broek doet het altijd goed onder je gestreepte bovenstuk. Coco Chanel dacht daar net zo over. Zoek maar eens wat foto’s op en je zult zien dat deze diva streepjes ook helemaal hot vond. Tijdloos en onmisbaar in je kledingkast. Chanel wordt beschouwd als een van de belangrijkste modeontwerpsters ooit! Met haar adviezen mag dus zeker wel wat gedaan worden. De bekende trui met blauwwitte strepen is een artikel wat vele modeliefhebber zullen kennen. Beroemdheden paradeerden hier graag in rond. Brigitte Bardot en Marilyn Monroe straalden hierin! Ook de heren bleven niet achter. Wat te denken van Pablo Picasso en Kurt Cobain. Dit zijn niet zomaar de eerste de beste namen. Door de jaren heen zijn streepjes altijd in de mode gebleven. Dit is uiteraard niet onterecht aangezien lijntjes vaak goed te combineren zijn met een simpeler kledingstuk. Ondertussen kom je toch goed en modern voor de dag! Ideaal dus.

Mannen zwemkleding met een streepje

Mannen stralen als nooit tevoren met een moderne streepjes look. Horizontaal of verticaal, het is allemaal mogelijk. Deze zwemkleding doet de naam “Marine” eer aan. Laat ook de mannen maar schitteren met strepen en lijnen! Gestreepte zwemkleding zou elke moderne man in de kast moeten hebben liggen!

Hoe je een streep ook draagt, de plank misslaan zal niet snel gebeuren. Strepen zijn tijdloos en kunnen altijd gedragen worden. Zwarte en witte strepen zijn erg veilig, hier kom je altijd goed mee voor de dag. Koop het streepjes model wat je aanstaat, loop naar de kassa en laat de streepjescode scannen! Binnen no time ben jij de trotse eigenaar van een fashionitem met streepjes erop. Online shoppen kan natuurlijk ook. Er is genoeg te vinden op het gebied van lijntjes en streepjes. Variatie genoeg zodat je een ruime keus hebt. Tegenwoordig kan een outfit met daarin streepjes verwerkt niet meer ontbreken in je kledingkast dus go for it! Een bikini met daarop een streepje is ook echt iets wat zeker in je kledingkast moet liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *