Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

Zorg voor mooie boobies in je bikini

september 7, 2017 by admin
No Comments

Steun voor mooie borsten

Er zijn maar weinig vrouwen die écht tevreden zijn met hun lichaam, daarom is het belangrijk de aandacht te vestigen op je sterke punten. Veel vrouwen vinden dat hun borsten wat hangen, maar dit is mooi op te lossen met de juiste zwemkleding. In zwemkleding-land zijn de meest ideale bikini topjes, tankini’s en zwempakken te vinden die ervoor zorgen dat je decolleté er tiptop uit ziet. Zo kun je bijvoorbeeld met de vorm van het topje al veel bereiken, maar ook met beugels en push-up effecten je borstel een boost geven.

Overige tips voor stevige borsten

Je borsten zijn natuurlijk mooi zoals ze zijn, maar mocht je ze toch een beetje willen verzorgen, dan zijn ook manieren om je borsten op een natuurlijke manier te verstevigen zonder aan enge borst operaties te hoeven denken. Veel van deze tips kosten ook niet veel tijd of moeite, maar vereisen wel wat motivatie en doorzettingsvermogen om vol te houden. Eenmaal in je dagelijkse ritme hoef je er niet meer bij na te denken. Willen we dat niet allemaal?

Tip 1: Smeren smeren smeren

De huid van onze borsten veroudert en verzakt niet alleen door de leeftijd, maar des te sneller door blootstelling aan UV straling van de zon. We willen de elasticiteit van de borsten natuurlijk zo lang mogelijk behouden en dat doen we door de huid regelmatig in te smeren met zonnebrandcrème. Crèmes die onze huid beschermen tegen UV straling hebben namelijk ook een anti-verouderingseffect. Merken als Clinique, Collistar, Biotherm, Nivea, Lancaster en Australian hebben heerlijke zonnebrand crèmes van factor 6 tot en met 50. En als je niet zo van zonnen houdt, kun je natuurlijk ook kiezen voor een zelfbruiner met een UV beschermer erin!

Tip 2: Hydrateren

De huid en het collageen erin heeft veel vocht nodig om gezond te blijven, daarom is het heel belangrijk veel water te drinken en je borsten goed in te smeren met hydraterende crèmes als je niet in de zon ligt. Naast dat het een groot voordeel is voor de stevigheid van je borsten, ziet de huid van je borsten er ook mooi egaal uit door alle vocht die je tot je neemt.

Tip 3: Sport en voeding

Gezonde voeding draagt bij aan het langer stevig houden van je decolleté, vooral in combinatie met sport. Een paar oefeningen per dag kunnen al een groot verschil maken. Denk hierbij aan oefeningen als planking, opdrukken, op je rug liggen en gewichtjes de lucht in drukken, maar ook je handpalmen tegen elkaar aandrukken en loslaten heeft effect op langer termijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *