Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

Hoe krijg je nog deze zomer het ideale beach figuur

juli 31, 2017 by admin
No Comments

Ook deze zomer wil je natuurlijk lekker met je mooie zwembroek en je sixpack over het strand flaneren. Maar hoe krijg je nog in enkele maanden tijd het ideale beachfiguur? Dat is een vraag die veel mannen zich stellen nu de zomer dichterbij komt. Het antwoord is natuurlijk afhankelijk van je huidige figuur, en je uiteindelijke doelen. Toch kan ik je een stapje in de goede richting duwen met wat handige tips.

Minder eten meer sporten?

Minder eten en meer sporten is het huidige dieet advies. Als het zou werken dan zouden we allemaal wel slank en fit zijn. Maar het werkt niet. Waarom? Van sporten krijg je meer honger, en dus eet je na het sporten meer als gewoonlijk. Als je gewoonlijk niet gezond eet dan kan sporten dus averechts werken. De eerste stap moet dus zijn het aanpassen van je eetpatroon. Een andere reden waarom het niet werkt is omdat het stressvol voor je lichaam is om minder te eten dan het nodig heeft. In zo’n situatie kan je lichaam besluiten om de stofwisseling te vertragen, en slaat je lichaam nog meer vet op ondanks dat je minder eet!

Wat dan wel? Eten!!

Wat moet je wel doen om je lichaam klaar te maken voor het strand? Kijk eerst eens heel eerlijk naar je eetpatroon. Eet je wel gezond? Als je je lichaam niet voedt met alle vitaminen en mineralen die het nodig heeft om optimaal te functioneren dan zal het om voeding blijven vragen. Bovendien kunnen sommige voedingsstoffen een verslavende werking hebben, zoals bijvoorbeeld suiker. Vul je buik dus eerst met onbewerkte pure voedselproducten. Groenten en fruit, vlees en vis, ei, noten, zaden. Als je het bewerkte eten even een paar weken aan de kant laat liggen zal je merken dat je je al snel beter voelt. Door de ontstekingsremmende werking van deze manier van eten verlies je eerst het watergewicht, en daarna zal je lichaam snel overgaan op het verbranden van overtollig vet.

Wat dan wel? Bewegen

Natuurlijk wil je daarnaast ook je spieren trainen. Maar bedenk je dat je spieren, ook al zie je ze niet, er nu al wel zijn. Iedereen heeft een blokjesbuik, er zit alleen vaak een laag vet overheen. Het verwijderen van de vetlaag is dus effectiever als het trainen van de buikspieren. Om de spieren klaar te maken voor het strand heeft het weinig zin om hard te lopen. Wat je lichaam nodig heeft om de spieren te activeren is training met gewichten en met je eigen lichaamsgewicht zoals push-ups, pull-ups, en squats.

Conclusie

oor je lichaam goed te voeden en je spieren te activeren met de juiste oefeningen zal je lichaam zich snel beter voelen en er beter uit gaan zien. Bedenk dat het ideale beachfiguur misschien niet voor de zomer klaar zal zijn. Dat ligt geheel aan hoe de zaken er nu bij jou voorstaan. Mocht het nodig zijn hou dan de zomer van 2018 in gedachten als doel. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *