Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

10 tips om je zeker te voelen in je zwembroek

augustus 19, 2017 by admin
No Comments

Door het jaar heen ben je meestal van top tot teen gekleed in verschillende types kleding, afhankelijk van het seizoen. Jezelf kleden is vaak wat wikken en wegen wat betreft de keuze van wat je nu net moet aantrekken. Omdat je steeds in kleding verhuld bent, is het dan ook niet verwonderlijk dat je jezelf wat onzeker voelt in een zwembroek of bikini. Je krijgt namelijk het gevoel dat je er een beetje bloot bijloopt en daardoor voel je jezelf wat ‘kwetsbaar’. Om deze onzekerheden te overwinnen, stelden we een lijst op met een wat handige tips en weetjes. Met deze adviezen voor een perfecte body in zwembroek kun je vol zelfvertrouwen naar het strand of het zwembad. Jij bent ongetwijfeld de mooiste.

Wees gewoon jezelf

De nummer één regel om meer zelfvertrouwen te hebben is: wees jezelf. Door tevreden te zijn met jezelf, voel je jezelf heel zelfzeker.

Boost je summer look met een zonnehoed

Een leuke hoed die jou tegelijk nog eens tegen de zon beschermt? Het is de ideale manier om je zomeroutfit meer stijl te geven.

Let erop dat je buikje niet te fel uitzet

Ontevreden over je figuur of gewicht, think positive! Met een positieve mindset voel je jezelf beter in je vel en wordt je meer gestimuleerd een dieet vol te houden. Dankzij deze klik in je hoofd ga je dit doel ten volle tegemoet. Nog een gouden tip voor een slank lichaam zonder ook maar trouw te hoeven zijn aan een of ander dieet. Pas weer beter in je zwembroek: vermijd 2 à 3 dagen voordat je echt summerproof in zwembroek wilt zijn het eten van zout eten en koolhydraten. Vermijd ook best groenten die darmgas opwekken zoals bonen, broccoli en uien. Je maag is een vuist groot wanneer er geen eten in zit. Het is daarom ook belangrijk te letten op de hoeveelheid eten per keer. Zo word je buik niet teveel opgezet. Dit is eenvoudig. Maar wil het om een of andere reden toch niet lukken? Draag dan een high waist zwembroek en no need to worry!

Drink voldoende water

Water drinken houdt je lichaam gehydrateerd waardoor je huid er steeds stralend uitziet, maar dat is niet alles. Het zorgt er ook voor dat je lichaam niet nodeloos vocht blijft vasthouden. Zodoende heb je ook geen opgeblazen gevoel. Let wel op: hoe meer je zweet, hoe meer je moet drinken.

Zit in een juiste houding

Door te gaan zitten met de knieën omhoog, geniet je volledig gratis van een virtuele liposuctie. De aandacht wordt op die manier gevestigd op jouw bovenlichaam en knieën. Ook het vet op je dijen wordt op deze manier opgetild. Iets minder handig is een kuil te graven zodat je er met je billen net in kunt gaan zitten. Op die manier wordt je bilvet ook verborgen.

Sta rechtop

Wanneer je er een gewoonte maakt om steeds rechtop te staan, zal je jezelf een goede houding aanmeten. Zo zie je er steeds een stuk slanker uit.

Experimenteer met de verschillende soorten zwembroeken

Wanneer je je niet altijd even zeker voelt in een zwembroek, is het misschien een goed idee eens te opteren voor een ander model. Zo vind je het ideale model voor jouw body.

Een bruine teint

Met een zelfbruiner ziet je lichaam er slanker uit.

Scheer je winterhaartjes weg

Met mooi gescheerde benen of lichaam, zie je er steeds op je best uit. En voel je jezelf ook een stuk zelfzekerder.

Hydrateer je huid

Door je huid voldoende te hydrateren, met bijvoorbeeld een body lotion, zal deze er steeds goed uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *