Ontvang de nieuwste en zeer veeleisende producten, allemaal op één plek

10 tips om je zeker te voelen in je bikini

augustus 29, 2017 by admin
No Comments

Na een winter lang in dikke kleding rondgelopen te hebben en een extra isolerend spek laagje te hebben gekregen door de feestdagen, voelen veel vrouwen zich toch wat onzeker wanneer de zomer nadert. Eerst komt rokjesdag en kort daarna komt de bikini weer uit de kast om op het strand rond te paraderen. Daarom geven we je graag wat tips om je zelfverzekerd te voelen in je bikini!

Tip 1: De perfecte bikini

Er zijn ontzettend veel verschillende bikini’s te vinden, in oneindig veel vormen, kleuren en types. Laat je in een winkel adviseren in welk type en vorm bikini jouw lichaam het beste uitkomt. Ook kun je er natuurlijk zelf mee experimenteren en zelf bekijken wat je het beste bij je vindt passen. Waar voel jij je prettig en sexy in?

Tip 2: Recht je rug!

Door goed rechtop te staan zie je er niet alleen vele malen zelfverzekerder uit, maar een goede houding zorgt er ook voor dat je er slanker uitziet. Herinner jezelf er constant aan dat je je schouders naar achter moet trekken. Op een gegeven moment gaat het vanzelf, omdat het een gewoonte wordt en heb jij altijd een mooie slanke en zelfverzekerde houding!

Tip 3: Dag wintervacht

In de winter is het niet zo erg om lichaamsbeharing te laten staan, dat geeft dan alleen maar extra warmte. Maar wanneer je in je bikini het strand onveilig gaat maken is het belangrijk om dit wintervachtje te verwijderen. Je kunt ervoor kiezen te scheren met een scheermes of met een epileer apparaat, maar de beste en gladste resultaten krijg je met waxen. De stoppels blijven daardoor ook langer weg.

Tip 4: Hydrateren

Door de kou in de winter heeft je huid aardig wat te verduren gehad. Zorg er dus voor dat je genoeg water binnen krijgt en je huid goed insmeert met body lotion. Je huid ziet er weer verzorgd en egaal uit zonder al die droge plekken. Smeer je huid in voordat je je zonnebrand crème opsmeert.

Tip 5: Zelf bruiner

Na in de winter weinig zon gezien te hebben kun je je bleke huid wat bruiner krijgen met een zelf bruiner. Je ziet er niet alleen bruiner, maar ook slanker uit en kunt zo ook direct alle oneffenheden wegwerken.

Tip 6: Geen opgezwollen buik

Er zijn voedingsmiddelen die je buik doen opzwellen en dit is nu net het laatste wat je wilt als je voor het eerst weer je bikini aantrekt! Wees bewust wat je eet de dagen voordat je je bikini aandoet. Vermijd voeding met veel zout erin, want zout zorgt ervoor dat je veel vocht vasthoudt. Eet ook geen voeding wat darmgassen aanmaakt, zoals bonen en uien. Ook kan veel water drinken ervoor zorgen dat je buik niet opzwelt.

Tip 7: Draag corrigerende zwemkleding

Er is tegenwoordig hele hippe corrigerende zwemkleding te vinden. Van sexy badpakken met correctie tot bikini topjes met push up effect. Je zult er versteld van staan wat een effect het heeft.

Tip 8: Bikini cover-up

Wanneer je je nog wat onzeker voelt kun je ervoor kiezen een cover-up als een strand shirt, een korte broek of zelfs een mooie pareo, kimono of sarong over je bikini aan te trekken. Deze zijn er vele soorten en maten en kun je vast en zeker matchen met je bikini.

Tip 9: Accessoires

Leid de aandacht van je oneffenheden af met mooie accessoires als mooie armbanden, een leuke strandtas of een zonnehoed! Heel simpel, maar effectief.

Tip 10: Wees gewoon lekker jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *